Skip to content

Fundación Ajuda i Esperança

Unwanted loneliness

Solitud no desitjada, trobem connexions i suport

La solitud no desitjada pot ser una experiència difícil i que tots necessitem connexions significatives i suport emocional en els moments més difícils de la vida. Estem aquí per oferir un espai acollidor i recursos que ajudin a alleujar aquest sentiment de solitud i a trobar connexions positives amb altres persones.

La nostra missió és proporcionar un suport integral per a aquelles persones que es troben sols i necessiten un company i una oïda amiga. Creiem que tothom mereix tenir relacions significatives i suport en els moments de necessitat, i estem compromesos a oferir els recursos i l’acompanyament necessaris per acompanyar-vos en aquest viatge. 

A La Fundació Ajuda i Esperança, oferim una varietat de recursos i serveis per ajudar-vos a fer front a la solitud no desitjada:

Acompanyament individual

Els nostres professionals qualificats ofereixen sessions d'acompanyament individualitzat per ajudar-vos a explorar els vostres sentiments, preocupacions i objectius de vida, i a desenvolupar estratègies per fer front a la solitud i crear connexions significatives amb altres persones.

Support groups

Organitzem grups de suport on podeu connectar amb altres persones que estan passant per experiències similars i compartir històries, consells i suport mutu en un ambient de comprensió i empatia.

Esdeveniments i activitats

Organitzem esdeveniments i activitats socials on podeu conèixer noves persones i ampliar la vostra xarxa de suport social, fomentant així la creació de connexions positives i duradores.

Recursos en línia

Oferim una àmplia gamma de recursos en línia, com articles, vídeos i guies pràctiques, per ajudar-vos a gestionar la solitud i a trobar maneres de connectar amb altres persones, tot mantenint-vos a salvo i saludable.

Emotional support

Can we help you?

Estem aquí per ajudar-vos a superar la solitud i a trobar connexions significatives i suport emocional en la vostra vida. No esteu sols, ens comprometem a estar al vostre costat en aquest viatge cap a una vida més plena i connectada.

Us convidem a unir-vos a la nostra comunitat i a explorar els recursos i el suport que tenim per oferir. Junts, podem trobar el suport i la companyia que necessitem per créixer i prosperar.

Skip to content